Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Probel Instal Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pompa pentru bucatarie Sanivite Silence
1555 lei
Brand
SANIVITE SILENCE de la SFA Saniflo
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Unic distribuitor in Bucuresti al producatorului francez SFA Saniflo vindem Pompa ape uzate SSanivite Silence la cel mai bun pret din piata!

Cateodata este dificil sau chiar imposibil sa montati  aparatele sanitare exact in locul in care doriti: conducta principala de scurgere este prea departe, instalatia se gaseste sub nivelul canalizarii.

Gama SFA de sanipompe (=pompe cu tocator) va permite adaugarea de obiecte sanitare suplimentare in orice loc din casa, chiar si in locuri dificile, unde altfel ar fi imposibil sau foarte costisitor sa montati obiecte sanitare (utilizand principiul scurgerii gravitationale).

Usurinta si rapiditatea de instalare a sanipompelor SFA va permit acum sa amplasati o toaleta sau o bucatarie in orice loc din casa.

Sistemul de tocare-pompare SFA este solutia ideala pentru a amplasa rapid un obiect sanitar (wc, chiuveta, dus, cada, etc.) in orice loc doriti si fara lucrari de instalare majore.

Instalarea sanipompelor SFA si intretinerea acestora sunt foarte simple. Totusi, va recomandam sa apelati la un instalator pentru a gasi cele mai bune solutii si pentru a realiza o instalare conforma si fi abila.

Pentru mai multe detalii urmati link-ul: https://www.probel.ro/pompa-apa-murdara-sanivite-silence.html

Gama noastra completa de produse pe www.probel.ro
Din Gura in Gura